Kolize představ
Popel a hvězdný prach,
utonulý v představách
že všechno musí být tak
jak si přeju.
Střepy ve skleníci vína,
jiná je Tvoje vize toho,
jak spolu být.
Ticho a tlukot srdce.
A nic víc.
Jen najít tu správnou cestu.
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Druid, IronDodo, Pétík
Komentáře (1)
Komentujících (1)