šestnáctiny
Všichni stále někam spěchají,
neví, co je štěstí, smutný život mají.
Nikdy nechtěj stát se součástí toho koloběhu.
Raduj se z maličkostí - třeba z vloček sněhu.
Sni si svůj malý-velký sen.
Nešťastný ten, kdo je o něj okraden.
Buď svá, stále usměvavá bytost tohoto světa...
Od dnešního dne báječně šestnáctiletá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)