Anotace: Horká noc pod hvězdami...
Žár bezednou tmou
zahradou se šíří
s vůní omamnou,
růže, které tíží.
Sejmi kámen z mé
přidušené hrudi,
v žílách likér jen
místo krve proudí.
Tmavomodrý satén
posetý ametysty,
květy těžknou zlatem,
smaragdem zase listy.
Tmavomodrý satén
- opona mezi světy...
Další horká noc
pod hvězdnatým nebem,
šeptám o pomoc,
žádám o ni Tebe.
Podej mi svou dlaň,
přistup o půl kroku,
k spánku tiskni zbraň
pár světelných roků.
Tmavomodrý satén
posetý ametysty,
květy těžknou zlatem,
smaragdem zase listy.
Tmavomodrý satén
- opona mezi světy...
Můžem k zbláznění
tančit spolu v ohni,
dokud poslední
plátek růže voní.