V chrámu mém
Světla prach,
naděje strach.
Píseň temnoty,
stínu noty.
Skrýval jsem,
v chrámu svém.
Hradby nestačí,
už je ničí.
Bum, bum, bum,
padá karet dům.
Řev srdce,
pláč duše.
Bolesti svátek,
myslí jatek.
Démonu bál,
padlý král.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: IronDodo, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)