Prostá I
.
Mám ve stínu
malou chaloupku
/ jedna místnost
s haraburdím a slámovým ložem /
Denně tu pořádám hostinu
pro dvanáct holoubků
/ sypanou radost
krájenou nožem /
A žiju si inu..
pro těch pár darovaných drobků
/ a někdy je to dost
a jindy strašně málo ..bože /
Přečteno 267x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Frr, šerý, básněnka
Komentáře (6)
Komentujících (4)