Ďábel
Anotace: přivedla mě k tomu má nejlepší kamarádka svým depresivním uvažováním o svém životě
Ďábel
Ďábel žije v pestré temnotě,
s prázdným srdcem ve své duši,
a má radost pokaždé,
když pochybuješ o své hodnotě.
Zde svou příležitost větří a zároveň i tuší,
jak jednoduché je zviklat Tě
ve Tvém vlastním životě.
Žhavým uhlím procházet se,
krev a utrpení v dlaních mít,
to vše peklo unese,
dokonce i alkohol zde můžeš pít.
Zde máš ďábla v zádech,
kdy po svých velkých pádech,
máš tak malou šanci na svůj nádech,
protože ses octl v horkých vodopádech..
Pokud se chceš dostat ven,
správný směr si musíš zvolit,
a počkat si na další nový den,
jinak se zlem budeš navždy brodit.
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)