I dvojka dobrá. Ten závěr nemá chybu!
24.11.2018 18:27:24 | šerý
Neboj, nebude z toho telenovela..:)
Taky už je to nějaký pátek co jsem si čmáral takto odlehčeně. Současná fáze tvorby lpí příliš na rozumu a proudu emocí. Nevím, zda lze tyto dvě podoby vyvážit..Ani si netroufám tvrdit, která je víc. Nejvíc je zřejmě zachytit podstatu a nechat proudy plynout.
A díky.
24.11.2018 19:36:16 | Now