UŽ JE TO HOTOVÝ

UŽ JE TO HOTOVÝ

Bolí mě bachor vlasy pelichaj
Občas se stane že ze sna zavzlykam
Místo do přírody táhnu spíš do knajpy
Už je to hotový hovno mam nahamtlý

Už je to hotový tak co s tim nadělam
Dost často ze sebe kokota udělam
Holt jsem za zenitem tak mi to nepálí
Sám sebe sleduju jakoby z povzdálí
Autor jondys, 24.11.2018
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Now
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď rád, kdekdo musí pracně jitřit mysl, aby dosáhl stavu odcizenosti..
:)
Mám to podobně jak ty.
Mládí fuč, v hlavě puč..

09.12.2018 03:58:13 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí