Už slyším slzy těch
Kdo čekali Brichtu
Dneska však Horymír
Vám dává rychtu
Na hradbě Vyšehradu
Oprátka bez gumy
Teď vím že nesesmilním
Že nikdy nepokradu
Za to že ničil doly
A platil pomálu
Ho jen tak nepřebolí
Až sebou plácne o skálu
Poslední přání má
Chce k Máně do zadku
To se však nestíhá
Odjela do Hrádku
A takže Hitleři
Na bázi křemíku
Splňte mi přání mé
Zas jet na Šemíku
Blbečci naivní
Takhle vám vezmu čáru
Šemíka roztřískám
A koupim si rychlou káru
Z výšky se vrhám dolů
Jak malej teplej lumík
Na řece zbyla pěna
Tohle byl totiž Šumík