Anotace: ....a možná taky trochu o lásce....
Praha není Njů Jork
Do starých manžestráků
chtěl vtěsnat
tenhleten svět
Pár poznámek
o životě
a milostné
verše
Praha není Njů Jork
A život zas životem
jen zrcadlem
z nálezů
a ztrát
A proto moje lásko
nesnaž se milovat
jen otevři dveře
svýho srdce
tu zamřižovanou
zahradu
a miluj
jak
nejlíp
dovedeš
...