Jsem vydán napospas smrti a životu
Už roky se pachtím po zemské kůře
Svádím svůj boj a ne vždy bez potu
Prožívám dny, někdy fajn, jindy hůře
Vesmírem dnů jsem duše bez těla
A v moři času, plavím se na bárce
Putujíc prázdnotou nepotkám anděla
Já hledal víru, kterou jsem poztrácel
Bez víry, bez boha, vydaný v nemilost
Ve vlnách černých snů, pomalu topím se
Naštvaný na sebe, zbyla mi jenom zlost
Za vším je žena, anebo, proklaté peníze
Jsem vydán na milost životu se smrtí
Dělám, co umím, snažím se přežít
A kola osudu, stejně mne drtí
Bůh mne snad opustil, jak cestu najít?
Zvedám se ode dna, každičký den
Slunci a větru, svou tvář nastavím
Dokud jen dýchám, já nevzdám se
Ve hvězdách je můj osud napsaný
Jsem vydán napospas smrti a životu...
může být, líbí se mi, i když já bych ty rýmy dotáhl...
25.11.2018 18:22:03 | analfagot