Kroky ztrácející se ve vánici
Zakryté sněhem
Na zastavené dálnici
Jdeme za přeludem
Zesílit a poučit se z chyb
Které máme za sebou
Skončit a dodržet slib
Zapomenout na pýchu svou
Vzdorovat chybám svým
Za trny najít cestu dál
Ze strachu nechť zbude jen stín
Jít směrem kudy vítr vál
Nikdo není neomylný
Vše nakonec zakryje čas
Slabý nebo silný
Vše je to v nás