PLODY
Tak si bere plody plodů
Krade je nosí je domů
Z divejch hroznů šťávu stáčí
Sivý vlasy si v ní smáčí
Ve skalách a podél strání
Zbytky důstojnosti chrání
Prázdný gesta těžký slova
Pokouší se nemilovat
Chtěl by doufat že se vrátí
Zbytečně tak city trápí
Přečteno 395x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Móny, Marcella, Amonasr, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, Jort, šerý, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)