modlím se otčenáš
mezi prsty hrubé korálky
sfouknu svíčku
plápoláš ve stínech.. amen
vykáš mi
loučí se
s Pánem Bohem
na prahu stavení
doby
jež vzal čas
na milost
na pranýř
jak velká voda
malé lidské plány
trháš mi srdce
na kusy
zašíváš duši
jehlou bez ucha
zašij prosím jednou
i mé srdce