S BARBAROU NA BARU
přeli se Barmánec s barmanem
vášnivě přímo u baru
o atraktivní Barbaru
že byli však oba barbaři
daleko měli k bardům
do srdce se jí tak zabořil
ten smějící se třetí – prostě ON!
má bouráky
baráky
a nejmíň miliardu
snad uhlobaron
pro Báru partie víc než snová
sexappeal vskutku boží
co Barmánce i s celým barmanem
do kapsy hravě schová
svým smyslem pro luxusní zboží
Praha, 27.11.2018
https://www.youtube.com/watch?v=tf--BzkuiXQ
Barbora má bourák s barometrem v milibarech, sypou se jí búry, když louská Barman/c/ovi buráky:D
28.11.2018 15:46:29 | LV
Mám rád obsahově drsné, ale humorné (i trošku slovněhrátkové) básně. :-)
28.11.2018 13:15:12 | Lighter