opuštěná maminka
veze kočárek
a vypařený tatínek
dál někde zatlouká hřebíky
❇
po uvolněném konci lana
šplhá další závaží
kde ponorná vůně
vytřeného tepla
padá do gravidní gravitace
❇
při reprodukci kočárků
se vyměňune teplo
které občas
přimrzá
na víčkách
❇