Anotace: ...
Miluj mě
jako by nebyl nikdo jiný.
Svazuj mě
jako se vážou k sobě splíny.
Stahuj mě
z pohodlí bezpečného světa.
Spaluj mě
jak žhavé slunce koncem léta.
Opusť mě,
než se mnou bude veta.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?