Zas se blíží vánoce
sakra, zase po roce.
Advent ťuká na dveře
kdo mu asi otevře.
Já ne, já ne, možná ty
já se bojím drahoty.
Black friday lidi láká
mají mě za hlupáka?
Jen si půjčte na dárky
vytrubují do dálky.
Není nutná hotovost
hodily nám pěknou kost.
Zas se blíží vánoce
k čertu, znova po roce.