stáli v mezičase
pohledy se střetly
na malou chvíli pronikly
zazářily
oživlá silueta
obraz
jenž záhy zmizel
rychleji než zážeh uvědomění
jsou i jiné světy
které čekají ve své proměnění
je svět
který nic nečeká
zrcadlí
nitrem člověka
Velice povedené. Se zážehem ve verších se mi snad ráno bude startovat lépe...;))
30.11.2018 07:27:29 | kdotoví
míjení zážehy světla ujímání-však přece někde nedaleko v nás hluboké studně
živé vody slova k rozjímání....ST* :-D*
30.11.2018 02:10:20 | Frr