Anotace: .....
Bezzuba lhostejnost
Ten pocit pozna
Všednost je minulost
Hlavy co stíná
Rudá od závisti
Tlama otevřená
Zrcadlo lhostejnosti
Krutá změna
Ještě se podívej
Na hoře Říp
Schůzku si ďej
....tam je ti Líp
Kreslí si obraz
Svou nasranost
V křídle múz
Nevšednost
....Kde domov můj
Tiše si zpívej
tam chvíli stůj
Na Vltavu se dívej
O kráse o všednostíi
Ticha válka prohraná
Svou stopu všedností
Slavnostní až do rána
V tom srdci svèm
Jen ještě....
Jen ještě Milujem.