Emán
.
Ufoni existují !
Žiji mezi nima.
Spojuje je nevkus, zloba a
divadelní hymna.
Kde je můj domov,
ptám se Tyle.
Duše útlé v těle čilém.
Ubližovat náhodou,
zlodějem omylem.
Uf, oni plují.
Okolo voda,
za vodou jiný kraj.
Ze strachu kolem sebe bodat,
zlo jako loď.
A nevypadnout z lodě..
Toť zemský ráj.
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)