nemohl jsem najít nůžky
jimiž bych ustřihl
svůj dlouhý nos
jenž za mě vykládá ty lži
dlouhý nos
a na něm motýl
koukáme si do očí
zazvonil mi mobil
až budeš chtít
tak mi zavolej
někdy se prostřílí ven
i nevinní
:) motýla na nose bys stejně netrefil ... a nebo definitivně:)
30.11.2018 21:18:38 | Ragnell
Připadá mi to trochu smutný,ale špetka smíchu přesto obarvila dlouhej nos...
30.11.2018 18:41:21 | básněnka
Teď se tu usmívám, psal mi nedávno kamarád. A mi se to psaní nějak nezdálo...
Píšu: nastav nos, ať si sáhnu...
Napsal...že jsem střelená... :)
30.11.2018 12:31:25 | Philogyny
Dlouhý nos a oslí uši se dnes hodně nosí,
někdo to ví jiný tuší však většinou jsme snobi.
30.11.2018 12:05:01 | kasparoza