v kostýmu předčasně zemřelých
stoupá nepochopen
až nad hranici trapnosféry
kde bezpečně odpovídá
na všechny otázky
ale ve starém kabátě
tím přitahuje
nesouhlasná oblaka
záporně nabitá
ze kterých
nakonec
ovšem
padá
déšť
bolestné pravdy
❇