Krabička
Anotace: Bláhově jsem myslela, že vzpomínky zavřu do květinové truhličky...
Do malinké krabičky
jsem schovala své city
a zavázala tkaničkou
na dvě pevné mašličky.
Co pomohlo mi schovat čas,
který ve mně nesměl být
vždyť srdce tluče stejně dál
jen ty v něm nesmíš býti.. zas…
Komentáře (2)
Komentujících (2)