Váhání
Anotace: Chtěla bych nemít pochybnosti...
Jaké by bylo zapomenout?
Jaké by bylo neznát vůni
Jaké by bylo slepit srdce
A neutopit lásku v tůni?
Jaké by bylo chtít to zpět,
Jaké by bylo znovu dát
Ti klíček k srdci, které zhaslo
(já myslela, že napořád).
Jaké, tak řekni jaro, světe,
Jaké by bylo pochopit,
Že všechno,pro co miluji tě,
Je touha a i smysl žít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)