Pokaždé, když hudbu dám do sluchátek
to nastává mi v hlavě zmatek
A tóny, které zaznívají
mé myšlenky svá tajemství vydávají
Tu putují ledovou krajinou
srdce se zpomalí
a nechce vydat
svou touhu-byť jedinou
Pak přijde slunce svit
že bych se mohla cítit líp
a tak nastavím mu tvář
„Kam svoje teplo ve mně poskrýváš?“
Do všech stran světa
s hudbou vydám se
věřím, že jen tak lehce
já se fakt nevzdám prostě nevzdám se
Neshořím v sobě
co chce žít
s klidem a odvahou
já musím stále jít
Byť by to byla cesta poslední
já půjdu po ní
cesta je ve mně
a já v ní
S hudbou, co přišla ze sluchátek
jsem vyvolala v sobě zmatek….
MOC MOC KRÁSNÉ DÍLKO :) MELODICKÉ :)
04.12.2018 13:10:51 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ