Nějak smutno, brzy zrána
co se děje (zrovna nic)
černá vrána beznaděje
den naruby nemá líc.
V zamžení a bez snění
proberu se do červánků
než se v mraky pozmění
marnotratná snaha...
Mrklo slunce od beránků
do svých zásob sahám
úsměvů a vlídných vět
člověků těch co hnízda nemaří
chtějí v dobrý měnit svět.
Zvůli chamtivé ať se nedaří!