Vzpomínáš, jak jsem se na icq nedávno ptala, jestli neuvažuješ o tom, že bys třeba svoje básně proškrtala a nechávala třeba jenom některé sloky? Tohle by byl podle mě jeden z těch případů, kde by to stálo za uvážení... a to nemyslim jako kritiku, spíš jde o to, že mnohdy prostě opisuješ jednu věc pořád dokola, jen různými slovy, až to ztratí v závěru tu správnou "šťávu".
Sice to ukazuje, jakou máš úžasnou obraznost a umíš si s myšlenkou pohrát, ale to se hodí (aspoň podle mě, neodborníka na poezii) k nějaké experimentální poezii, ne k tomu, co píšeš ty. U tebe jde, myslím, především o pocit - a právě opakování jeho intenzitu oslabuje.
Ale samozřejmě je mi jasné, že se tu může objevit X komentů, které tento můj názor odmítnou... jen říkám, jak to vidím.
27.02.2007 13:24:00 | Gina Rocca