Tohle je téma spíš na úvahu...Báseň je příliš povrchní a na můj vkus i skeptická. Tolik každý a pochyb na tak krátký text...Lidé přece nejsou z kopíráku! ať už chudí nebo bohatí. Co na tom tak záleží...Každému byly dány schopnosti a je jen na nás, jak s nimi naložíme. Ne vždy jsou bohatí "ti zlí" a ne vždy jsou chudí "ti šťastnější"
25.02.2007 18:44:00 | Epona