Anotace: ...
Díval se do nebe
zda už tam
svítí
okno
co bude
jenom
pro
něj
Všichni máme
to svý okno
pod kterým
stojíme
v dešti
a do noci
zmáčeni
bolestí
nebo
palčivou
touhou
Okno s výhledem
na Petřín
nebo
do ložnice
Okno
posledních
cigaret
a vzpomínek
Okno do duše
Díval se do nebe
na hvězdy
a jejich
lehkost
bytí
Ruce dal do kapes
ale bylo v nich
trochu světa
a příliš
bolesti
na to aby se mohl
živit
jenom
poezií
Byla už zima
ale pořád ho hřála
jedna vzpomínka
na tebe