Lásko, něho, příteli,
sezveme se k veselí.
Trocha práce pro potěchu,
ať mám prostor pro svou něhu.
V činnosti, či tichosti,
jen tak pobýt s přítelem.
Pobavit se nad životem,
upřímně a z vesela,
ať i skleslá nálada,
uvolní se ve sdílení,
a je radost do rána.
Dobré sny a chutné jídlo,
postaví nás na nohy,
ať už nás doma nebo v práci,
překážka jen tak nezlomí.
Lásko, něho, příteli,
sezveme se k veselí.
Ať můžeme v uvolnění,
povídat si o svém snění,
upřímně a bez vytáček,
říci ty jsi ale ptáček.
Občas naštveš,
Občas pobavíš,
a když je nám ouvej,
naše srdce na nohy nás postaví.
Lásko, něho, příteli,
pozvi všechny k veselí,
ve sdílení štěstí smutku,
hledej vždy tu krásnou kytku,
květinu jak život sám,
daruj sobě bez obav.
Lásko…
Něho….
Příteli…..
Kvetina tě zocelí.
Lyo