Kolik dní zbývá v kalendáři?
Tolik co místa na mé tváři.
(Osud si se mnou hezky hraje,
kreslí mi mečem samuraje
ty jeho čmáranice vrásek).
Do pěti dekád chybí kousek
už si hoch zase ostří brousek;
na další řezy místa dost:
Co jeden, to má minulost -
úspěchů, proher a všech lásek…
*****
Upřímná pocitovka. Tyhle mám nejraději.
11.12.2018 15:13:21 | Philogyny