Anotace: K poctě Buřičům
Děkuji, občas se povede... Ale spíš je to souhra náhod, než něco, nad čím bych přemýšlel. Každopádně, jsem poctěn :)
12.12.2018 00:19:32 | Bartoncelli
Příměr "svého těla vraku" mi připadá mistrovský, Mistře. Vetknu jej do zápisníčku na padesátou šestou pozici, což je docela vysoko.
12.12.2018 00:14:02 | Lesan