Nálada

Nálada

Anotace: nebýt smutný

Furt nevím jakou mám náladu,

je to těžké furt se zkoumat, tak trochu na hlavu.

Hledat v sobě správná slova, čin a trochu něhy.

kráčet vpřed, z příma pevný krok a srdce?

ať s eklidně bojí.

 

Ve strachu poznávat klid,

ve tmě světlo objevit.

Co nám svítí na cestu?

Andělé, Srdce, či tma sama?

Jakou si vzít nevěstu?

Lásku, strach či sebe sama?

 

Nevím, neznám všechny slova,

ale láska ta ke mě volá.

Láska k sobě, láska k lidem.

Pojďme spolu projít zimou,klidem.

Vánoce pln radosti,

ať nás vše jen tak nezhostí.

Ať máme radost, smutek trochu,

za vším mohu najít něhu.

 

Něho přikrej svět svou náručí,

jen tak něžně, jemnou obručí.

Jen tak něžně polaskat naše vztahy,

ať neklesáme pro naše zmary.

Ať klidně vstanem, oprášíme naše smutky,

a vydáme se vstříc a nebojíme se dělat vlastní skutky.

....

....

....

něho, učitelko národa, buď snáma,

ať nás vše jen tak nezdolá.

Buď s nama v naších duších,

popřej nám dobrý čas.

Ať se můžeme poznavat zas,

ať objevíme naše tvaře,

a nepláčeme do polštáře,

ať objevíme svůj zdroj něhy,

a máme prostor pro návštěvy.

Vánoce, klid, veselí,

něho ať nás život zocelí.

 

Krásný čas.

Lyo

 

Autor Lyo, 12.12.2018
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, breberkar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel