Ty
Anotace: .. co nám motají hlavu
Madam, chtěl bych vás oslovit, ale nenacházím slova.
Slečno, nevím zda bych neměl někde začít znova.
Lady, pozvat vás chci na ranní kávu.
Kotě, neztrácej se mi prosím v davu.
Broučku, chci vídat tě po probuzení.
Miláčku, vážně je to jenom snění?
Dámy, omlouvám se nedokážu vám to říct.
Ženy, chtěl jsem trošku víc
než oslovit a dál nic.
Přečteno 432x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Varhanka, jenommarie, Frr, Lucucu, breberkar, Kapka, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (5)
Komentujících (5)