Ticho
........... Ticho.........
.... je ticho...
Len kvapky dažďa na zem padajú,
Padajú... hladia zem , sú ich tisíce....
V more sa spájajú....
Ako myšlienky v hlave, ako prosba, nápad, pocit
Tvoria sa v oceán nás samých....
Tvoria sa cez deň, tvoria sa v noci...
...je ticho...
Len my stále niečo riešime... plánujeme ... hľadáme
Vopred sa na veci tešíme...
...Je ticho...
Strácame nádeje.... smútime.....padáme...
Navzájom sa viníme...
...je ticho...
No mysle naše pokoja nemajú...
Prítomnosť míňa nás...
Málo kto vníma ju...
...je ticho ...
Slabo ho počujem...
Vypínam myseľ ...
Som tu... som teraz......
s tichom sa zlučujem...
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Jort, Frr, JSJ
Komentáře (4)
Komentujících (3)