Psala jsem
básně pro uvolnění
s nadějí
že špatné v dobré se i změní
Psala jsem
i když radost jsem měla
a zem se na chvíli
i pode mnou
tak krásně chvěla
Psala jsem
i když tipů bylo málo
a i přesto
psaní mi za TO stálo
A slova, co možná i změť svou stvořila
v srdci si tiše kouzlila
A přinesla
co nikdo nevezme mi
mír v duši
a blahodárné pohlazení
A já přeji i Tobě
když slov máš v sobě hodně
bys nechal jejich proud
papíru v nich utonout
A i když tipů bude málo
pochopíš
že za TO Ti to stálo…