SOM
.....SOM.....
Som len sama zo sebou
s vierou, malou nádejou,
že sa už raz všetko zmení.
Ako takto rozmýšľam
som to ja? Či je to klam?
realitu nevnímam
Vietor preč ma odnáša
v kvapke vody rozplývam sa
sypem sa sťa piesok v púšti
som lístie čo v húšti šuští
som spevom ranným slávika
som zvukom čo hrá harmonika
som iskrou v niečom šťastnom oku
som jedným dňom v celom roku
som okamih, krátky pocit
som svetlom, ktoré svieti v noci
som násobok, delenie
som mínus, plus, áno aj nie
som vysoko aj nízko
som ďaleko aj blízko
som lúčom slnka čo na zem padá
som duša ktorá stále hľadá
som pšeničným klasom v poli
som radosťou čo rany hojí
stojím tu sťa vojak v poli
svet je krásny, nič nebolí
som polárnej žiary svit
som hocičím, čím chcem byť
........stačí si len predstaviť...
Komentáře (0)