Zbla znít
Anotace: V duchu geologie vulgarismů
Zbla zla bych zanechal za zády
Za zenit čenichal,
Za dveřmi přemítal,
Zohlednil bych své nálady...
Za zenit, za zenit!
Přiveď nás dynamit,
Zašlý jsi galenit,
Ó ty hnuse hnusný....
ty kameni brusný...
Zohavil bych tě,
Zohýbal bych tě,
Však měl bych být řečí svou vkusný
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
Komentáře (0)