Čekáme na stanici
Kdy vyhlásí zastávku
Cítíme se malincí
Zvyšujeme poptávku
Na cit co nevidíme
Který nám ubližuje
Po kterém toužíme
Který nás motivuje
Za který se modlíme
Jen aby to dopadlo
Znovu to zkoušíme
I když slunce zapadlo
cit kterého se bojíme
Nejít životem sami
I když se spálíme
Projít si zradami
Vědět že stejně cítíme
Stejné věci kolem sebe
O stejný konec stojíme
Dívat se na jedno nebe
Do očí si hledíme
Tichý okamžík
Jeden druhého vidíme
Nad hlavou otazník
Říci co si myslíme
Ve stejnou chvíli
Ta slova povíme
Vždy jsme byly
(krásné je milovat ale krásnější je být milován)