zítra až vstanu z postele mrtvých květů
bude to už jen okamžik který zemře
tak jako umírají ráno naděje nočních slibů předsevzetí a přání
tak jako umírají narození dřív nebo později smíření sami se sebou
a to moje tajné přání
to si vezmu s sebou do nekonečna unášen mrazivým oceánem
jsou tiché všechny oceány všech planet všech slunečních soustav všech vesmírů
každý umírá a my taky
není nutné slibovat si zítřky a žít včerejškem
je to čas kdy se zastavil čas
ale kdy jde vše dál
všichni chtějí něčemu utéct a nakonec skončí na stejném místě jako ostatní
někteří jdou svorně přímou cestou ke komínům
protože věří
bolí je oči ale věří tomu co vidí
věří tomu co je
barevná sklíčka v kostelech nezachraňují
omítnuté zdi
popraskané vzpomínky
budoucnost nejistot
ráno bude
ráno vždycky je
všechno je
ou
kej