Anotace: všem Literům přeji láskyplný čas
♥♥♥♥ ♥ ♥♥♥♥
Právě teď nastal čas
kdy milost přišla mezi nás
dítě-co lidská srdce pojí
láska, co dává se
a o Tebe se bojí
♥
:-) pěkně děkuju za přání, JSJ a Tobě taky cokoli pěkného, co si přeješ :-)!
21.12.2018 12:36:08 | Fany
Taky přeju jen to nej, pěkně, svátečně se měj.
21.12.2018 10:49:35 | Kapka
díky-přeju Ti svátky prozářené takovou milostí, o níž píšeš :-D*:-)*
21.12.2018 10:30:06 | Frr
Díky zato vinšování, na oplátku přeju splnění všech tajných přání...
21.12.2018 09:41:01 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?