Na parapet
napadl sníh
tak jsem ho smet
abych nasypal vrabcům
slétli se hned
a já jsem v nich
anděly viděl
co ulétli dravcům
zas další rok
přežili svět
a nástrahy
které jim schystal
upiju grog
a zatajím dech
by vklidu si
nacpali bříška
O Vánocích
pšiletí zas
a snimi
i zlaté prase
odhrnu sníh
grog zažene mráz
snad napřezrok
přiletí zase.
Pšiletí je krásný je to moc hezká báseň a milá :)
21.12.2018 11:44:37 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA