malba na zdi
s většinou psů
co na ni močili
sám jsem proklimbal v jejích dlaních
nejedné noci
chvíli nosila i fialové vlasy
ožehlé řasy od plamenometu
slzy nejsou jen smutkem pro bližní
někdy jsou to noční sny
konopný provaz kolem krku
zakryje nechtěné cucfleky
dělají si je ještě milenci?
já cucfleky dělal vždycky na zkoušku-když mě jenom sprdla a zůstala-byla prolustrována....zase mám chuť na cucfleky..ale...ST* :-D*
22.12.2018 03:50:41 | Frr
...cucflek jako requiem... :)
21.12.2018 17:14:52 | Philogyny