Kdyby ryby..
Anotace: Krásné vánoce všem, kdož je učiní krásné druhým. M.
.
Kdyby byl život sledem vzácných chvil
pro kočár sluneční ať jede
cesty bych travou vydláždil
Kdyby mé srdce ubíhalo polem
a nebodal jej z ostra svit
pro ptáky z ohořelých polen
stromy bych svedl postavit
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Frr, ZILA78, Jort, básněnka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)