Anotace: *
Vždy na otázku po tom Co je člověk? Odpovídám hádankou ze základní školy Kolik je jedna děleno Nula?
25.12.2018 21:19:03 | clafoutis
Jaké je to být hvězdami. Dole tuším a nahoře nevím... ani nechci vědět! Člověk nemusí znát všechno. Doufám.
25.12.2018 18:57:09 | šerý
Člověk může znát a musí mít rád a může mít rád co musí znát. Já jen, že s hvězdami si leckdy nejlíp popovídáš..
26.12.2018 14:16:47 | Now
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?