Film podle předlohy
.
Na spoustu věcí není klid
Na lásku když na to přijde
Musím být tam
Musím být tady
Nemusím být vůbec nikde
( Snad jenom ve svém sklepě
zametat povinnosti abych cítil )
Šeptej mi
Lidé jako knihy v poličkách
Lidé
jako by je nasnímal zamilovaný Truffaut
Lidé jako knihy bez korektur
postávají před kinem v době promítání
Neukotveni v životech
V protiproudech
Udržujeme standard
Driblink v outu
Únava k nahmátnutí
Myšlenky pod duchnou
Je to natuty pane a paní !
Po tom vám oči opuchnou
..
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Jort, šerý, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)