Čtyři zdi a prázdná postel
vyšlapané cesty v parketách
okousaná kůže z konečků prstů
třikrát rozlazená kytara
peřiny na zemi
peřiny ustlány
a zase na zemi.
Zapálená svíčka
za dědu
studené kafe
snad v hrnku na míru
hlava v dlaních
srdce bolí
žaludek se svírá
potřeba poezii změnit vesmír
nebo alespoň svět
A zase to ticho
ladit kytaru
rozházet peřiny
vylít studené kafe a to nové nechat zase vychladnout
je to k z bláznění
a ty tady nejsi
nejsi tady a neříkáš mi
vzpamatuj se BLÁZNE