S MYSLÍ
skleněným výtahem
ujíždí má mysl
a já ji pozoruji
kde až se sama zastaví
výtah je bez konečné
snad se jí nezatočí hlava
jak mně se někdy stává
nemám výšky rád
ji však přitahují
závidím své mysli
ten výhled nad střechami
čekám zda zamává mi
modlím se za sebe i za ni
ať se mi z dohledu nikdy neztratí
jsem s ní i do ní blázen
jak se tak milencům stává
vím že nepadnu až na zem
dokud mě neopustí
pro mě ta jediná a pravá
Praha, 28.12.2018
https://www.youtube.com/watch?v=FQgUWuku9Us
věrnost nadevše....
PF přeji Ti Pepo dny prozářené světlem Radosti**:-D* :-)***
28.12.2018 15:31:53 | Frr