Touláš
Anotace: Pozdní naivismus nebo vrcholný úpadek..:)
se opilý městem
s rozevlátou aloha košilí
na schodech
míjíš starce s nosy u kolen
--
Mládí je voňavý vršek květu
- utrženého
- spojeného se zemí
Loudáš se zběsilými davy
Každý schod na tři doby
--
Stáří má vůni kořene lip
Život je moře, ne ?
Člověk rybářem duše
v hejnu ryb
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Fany, Frr, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)